Blogging 101: Introduction – Who I am and Why I’m Here

Ok, This is super late post. This assignment I got on 5th January, but Ifinish it today, a  week after. But, for blogging I think it’s better late than never. So I will Start my Introduction.

Ok, Saya Lil Sis, dan Saya punya older sister, Big Sis, dia juga terus berkontribusi dan meramaikan blog kami ini, Sister’s Stories. We are siblings, we have same mother and father, banyak yang bilang penampakan kami mirip, even sering dibilang kembar sama orang orang. But Hellow….. I think kami sama sekali tidak mirip,  Ok postur tubuh kami sedikit mirip,  dengan tinggi yang mungkin hanya beda 1-2 cm, dengan badan gempal yang 11-12, ok kami mirip, but, dari segi face, udah jelas beda banget, rambut beda, kulit, juga putihan Big Sis. Bahkan jika kami cerita kalo kami dikira kembar, no one believe it, our friend will said we are so different, even from far away , they can tell who is who. But, Believe it or not we are twins for some people. hahahaha.

We are like eating. That’s why we little bit chubby. Kami juga suka berpergian, traveling to another country or just another place in our country. Karena Eating dan traveling inilah asal muasal blog kami terbentuk. Kami sering sekali mencari referensi makan dimana, mau makan disini enak nggak ya, di mana sih lokasinya jauh nggak ya, mahal nggak ya. Satu satunya yang bisa membantu kami tentulah blogger blogger yang begitu niat dan rajinnya sharing di Blog. Dari blog blog itu kami mendapatkan informasi, kami jadi tau harus pergi atau tidak, pergi naik apa, budget yang harus disediakan, dan masih banyak lagi. Blog-blog tersebut seperti penyelamat kami.

Apalagi untuk traveling, kami yang biasanya pergi traveling tanpa ikut tour ini, mungkin terkadang hanya bermodalkan nekad, perlu punya informasi agar bisa survive ditempat  orang. Dan blog blog ini lah yang menjadi Hero bagi kami. Banyak yang share tentang kemana saja mereka pergi, naik apa, budgetnya, nginep dimana, makan apa. A lot of information we get from them, it help us so much.

Dan kemudian, kami sadar, mungkin kami juga bisa. Uang yang kami keluarkan untuk makan dan jalan-jalan bisa dibilang tidak sedikit, tapi apa manfaat yang kami dapat? Banyak, tentunya banyak, kenyang, tambah bulat, refreshing, tau tempat baru, makanan baru, budaya baru. Tapi sama sekali tak ada yang bermanfaatuntuk orang lain. So, we decide it to start sharing with other people. We will share what we eat, and when we think that is delicious we will write it yummy, and if we think it disaster we will write it disaster. We try to be honest here, so some people will got our point, and it will help them to decide.

So, with Sharing in mind, we write our blog. Share what we eat and how it looks and how it taste. Share where we go, what we see, and what we feel. I am really really excited if someone comment to my blog, ask question to us, say my blog help them a lot. Not so many now, I still can count them with my fingers, but the proud, the happiness, the tingling feel inside my stomach is so cool. I don’t know how I describe this, but to all bloggers that write for sharing I think understand what I feel.

So, we will keep write, As long as I still see my Stat is not Zero, and once in a while there someone that like my post, comment it, I think I will keep write, share what I eat and where I go. Because I believe, it will help people, like what I already got from another blog. They help me a lot, and I want My Blog help people too, even inspiring some people to start sharing too. ^^

By: Lil Sis

2 thoughts on “Blogging 101: Introduction – Who I am and Why I’m Here

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s